06/24/14 23:14
(http://www.klassa.bg/)

Фестивалът „Деца на света“

 Здравейте!
Пишем от УС на СМПБ "4-ти Април" във връзка с предстоящ двуседмичен Фестивал-школа сред природата за занимания по инетереси на хора от различни възрасти, личностно развитие, социално включване и трудова заетост.
Фестивалът е с ВХОД СВОБОДЕН и възможности за включване - неограничени!
Ще се радваме и Благодарим да отделите минути за запознаване с Фестивала.
Оставаме на Ваше разположение за въпроси и отговори,
С уважение,
Марина Грънчарова - Председател СМПБ "4-ти Април", 
телефон за контакт 0897 39 13 75
 
Прилагаме кратка информация за Фестивала:

Фестивал „Деца на света“ 7-19 юли 2014г. е лятно събитие с ВХОД СВОБОДЕН. Организирано е от Сдружение на младите психолози в България “4-ти Април“ по проект „Завръщане към селото – скок към промяна“ с финансовата подкрепа на Програма „Младежта в действие“, Дейност 2 – Европейска доброволческа служба. Вижте повече тук: https://docs.google.com/forms/d/1pyrvdRuJIw71YiGl2BlAUYmIB2bBbEqddztZu3yP2Jw/viewform

„Деца на света“ 7-19 юли 2014г. е за всеки, който иска да си почине активно в летните юлски дни.  Фестивалът ще бъде „открит“- сред природата в Стара планина, висините на село Реброво, което се намира на 23 км северно от центъра на град София в планински район /Софийска планина, част от Стара планина/ по поречието на река Искър.

До с. Реброво се стига с ВЛАК (http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp – „*от гара/спирка“ от списъка избирате населеното място, в което се намирате; „*до гара/спирка“ от списъка избирате РЕБРОВО), с АВТОБУСот Автогара София – Север (http://avtogari.info/search.php?start=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F&end=%D0%A0%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE) и с МПС.

След като пристигнете в китното село Реброво следва да тръгнете по разклона за с. Батулия, където следвайки маркировка, поставена от нас (знаци, ленти, табелки, посрещачи/ доброволци по пътя) ще изминете средно час и половина предох по широка горска пътека с изкачвания и спускания. Фестивалът е устроен на поляни (поляна за активности и срещи; за сън и отдих – палатков лагер; санитарен възел; за регистрация и съдействие).

Фестивалът „Деца на света“ 7-19 юли 2014г. е разделен на две части:

- Част I „ОТВОРЕНИ ВРАТИ“, 7-13 юли 2014г. Тук свободно можете да изберете участие в активности като уъркшопи, работилнички, практики, дискусии и др. Внимание: можете да участвате навсякъде без ограничения в брой активности, дни и т.н. За да видите Програмата и описа към нея последвайте линка:https://docs.google.com/forms/d/1EKCrW53tnoEn69-EQ2cPkAA2wEMY29w1Ftt1EFhChpA/viewform ; За да заявите мястото си: https://docs.google.com/forms/d/1kobONTdaqOv-CMHt0J72OCZ8V_o07KGOXL2j0yST-yI/viewform   

- Част II „ОТВОРѝ ВРАТИ“, 14-19 юли 2014г. – изисква постоянно присъствие на участниците и е отворена САМО  за ПСИХОЛОЗИ, на които ще бъдат предадени конкретни практически знания и умения, техники и методи на работа с деца и младежи за социално включване и младежка заетост. За да заявите участие и кандидатсвате: https://docs.google.com/forms/d/1pfeosgn1Oy-YrQ6cvWPenTCygwXUM4K-oxJIcbCcdTM/viewform

Всички участващи следва да се подготвят с подходящи принадлежности за свой личен комфорт, като палатка, спален чувал, постелка (шалте) и да предвидят храна за престоя си.

Използваните поляни за целите на Фестивала ще са обезпаразитени. Ще има наличен екип за Първа долекарска помощ, както и добворолци и логистичен екип, които да се грижат за спокойствието и уюта на събитието.
• За водещите в Част 1 „ОТВОРЕНИ ВРАТИ“ и участниците в Част 2 „„ОТВОРѝ ВРАТИ“ храната е осигурена.
• Организаторите разполагат с ОГРАНИЧЕНА леглова база в планинска вила в близост до основната сцена на Фестивала, която може да се използва от водещите при ПОИСКВАНЕ (първите десет).

За контактиfestival4april@gmail.com / +359 988350627

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване