06/25/14 23:00
(http://www.klassa.bg/)

Водата пак ще е "кът" за софиянци

 "Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода”.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 3020, кв. "Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Маслиново клонче", ул. 3020, ул. 3022, ул. "Адам Мицкевич". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Великден", ъгъла с ул. "Велинград". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Кирил Пърличев", кв. "Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Кирил Пърличев" от ул. "Ком" до ул. "Знаме на труда" При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Кирил Пърличев" и ул. "Ком". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Проф.Георги Брадистилов", кв. "Студентски град", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Св. Климент Охридски" от №2 до №10, ул. "Росарио", ул. "Проф. Боян Каменов", ул. "Проф. Георги Брадистилов", ул. "Иван Багрянов", ул. "Проф. Харалампи Попйорданов", ул. "Безименна". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Иван Багрянов", бл. 6. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бл. 114, кв. "Хиподрума", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Феликс Каниц" от ул. "Софийски герой" до ул. "Феликс Каниц" бл. 114А При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Софийски герой", ъгъла с ул. "Феликс Каниц". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "13-ти март", Център-Средец, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "6-ти септември" между ул. "Любен Каравелов" и ул. "Евлоги и Христо Георгиеви" ул. "13-ти март" между ул. "Любен Каравелов" и ул. "6-ти септември". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "6-ти септември" и ул. "13-ти март". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Боне Цендин", с. Желява, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Боне Цендин" от №1 до №48.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Боне Цендин" №20.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.) Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. "Елена Снежина", кв. "Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: ул. "Камен дел", ул. "Елена Снежина" от ул. "Ген. Ковачев" до ул. "Боровинка". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Камен дел", ъгъла с ул. "Елена Снежина".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване