06/26/14 21:27
(http://www.klassa.bg/)

Компанията, подкрепила старта на Бареков, иска ТВ7 да бъде обявена в несъстоятелност

 Компания "Ноу фрейм медия България" АД, която стоеше зад партията на Николай Бареков "България без цензура", е поискала телевизията ТВ7 да бъде обявена в несъстоятелност, става ясно от подадена в Софийския градски съд молба от името на дружеството във вторник, съобщи capital.bg. Като ответник по делото е посочена ТВ7.

Още през миналата година "Ноу фрейм медия България" АД придоби правата на продуцентската компания на Емил Кошлуков "Ноу фрейм медия" АД, която правеше повечето външни продукции на TV7 и в други телевизии.

"Ноу фрейм медия България" АД е създадена през юли миналата година, като основен акционер е Емил Кошлуков. През август 2013 той прехвърля своя дял, който е 90% от дружеството на един от членовете на борда на директорите Антон Гугов.  От април тази година едноличен собственик на капитала е Николай Бареков.

От мениджмънта на ТВ7, която е посочена като ответник по делото в съда, коментираха, че до този момент при тях няма постъпила информация за такова действие. В крайна сметка не става ясно дали "Ноу фрейм медия България" все още стои зад голяма част от външните продукции на телевизията и каква ще е съдбата на студийния комплекс на "Ноу фрейм медия" в Герман.

Изводът от ставащото около "Ноу фрейм медия България" е, че Цветан Василев оттегля финансовата си подкрепа от Николай Бареков. Банкерът е и неофициалният собственик на ТВ7 и наскоро 
в интервю призна, че е финансирал "риалити шоуто на Бареков", което се казваше "България без цензура", както е името на партията на бившия телевизионен водещ. Продуцент на предаването беше "Ноу фрейм медия".

Днес Бареков се оплака, че ТВ7 го цензурира и предупреди, че телевизията е взела страната на Цветан Василев в конфликта с Делян Пеевски и това ще я погуби. Той се закани, че хора от партията му повече няма да участват в нейни предавания.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване