06/26/14 20:00
(http://pik.bg)

Осман Октай с шокиращи разкрития: Доган бил бесен на Местан, скрил го от медиите заради скандала с КТБ!

Осман Октай с шокиращи разкрития: Доган бил бесен на Местан, скрил го от медиите заради скандала с КТБ!
След финансовия скандал с КТБ и лъсналите задкулисни връзки на лидера на ДПС Лютви Местан с корпоративните играчи, Доган скри от медиите и от публични изяви своя заместник. От 7 дни сладкодумецът, с визия на версайски принц е онемял, мълчи в парламента, при редките си появи там, мълчи и пред медиите, пише faktor.bg.

Имало е тежък скандал в сараите, Доган е крещял, бил е бесен, че Местан е допуснал в този политико-финансов тайфун да се завърти името му и да се стигне до затварянето на банката и да рухне финансовата пирамида, обслужваща целия държавен елит. Сцените са били много грозни, а и ако е бил пиян Ахмед става зъл и неконтролируем.

Това разкри пред изданието бившата дясна ръка на лидера на ДПС и познавач на задкулисие в етническата партия Осман Октай. Той твърди, че имал информация от очевидци в сараите, според които обстановката там била тягостна. Пълна информация за поведението на Сокола имат не само в службите, но и хора от правителството и БСП. НСО неслучайно продължава да го пази и котролира.

Доган е наредил пълно мълчание по темата за финансовата криза, „Булгартабак” и конфликта Пеевски – Цветан Василев, допълва още Октай. В действителност вече втора седмица, след като избхнаха скандалите, около бившите партньори - ДПС не са проронили и дума, въпреки че техен депутат е замесен в поръчка за убийства, освен това е бил поръчан за отстрел, а дългата му ръка е забъркана в прокуратурата, съдебната система, източване на дружество и рухване на банка. Пред медиите говорят единствено Четин Казак, Йордан Цонев, и Алиосман Имамов и то по странични теми, за отклоняване на вниманието. След наруганите от Доган били и Данчо Ментата, който бил принуден да направи бързи промени в закона за офшорките.

Познавам тези кризи на Ахмед, той е наясно, че кукловодите му го притискат. Преди името му не се появяваше със седмици в медиите, а от няколко дни целенасочено се върти в оборот. Не е случайно и че от два дни телевизиите преповтарят унизителните кадри от опита за убийство, извършено от Октай Енимехмедов. Всичко това не се прави случайно, целта е Доган да го извадят от равновесие, да го подтиснат, казва Октай. Той е категоричен, че освен Местан в немилост са Цонев и Камен Костадинов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване