06/27/14 23:55
(http://pik.bg)

Големият джакпот от над 5 млн. лева отива във Варна... но не в "Аспарухово"

Големият джакпот от над 5 млн. лева отива във Варна... но не в "Аспарухово"

Най-новият тотомилионер в страната най-вероятно е пенсионер от Варна, пише "24 часа". Спечелилият джакпота е с ограничени финансови възможности и това е видно от факта, че фишът му е само за 70 стотинки.

Късметлията печели 5,026 милиона лева, според правилника на нашето тото той има 45 дни, за да дойде до София и да прибере парите в централния офис. Фишът, който прибира наградата, със сигурност не е пуснат в най-засегнатия от наводнението квартал Аспарухово.

От тотото уточниха, че в момента нямат право да съобщават дори в кой пункт е пуснат фишът, след като е имало оплакване от участник, че постоянно наобикаляли да го причакат, когато ударил сериозна сума преди години.

За втори път тази година и за по-малко от 6 месеца големият джакпот отива точно във Варна.

Първия път той бе уцелен в 21-ия тираж, като късметлията прибра 5,85 милиона лева, което бе петото по големина натрупване в историята. Тогава печелившият фиш бе за 2,80 лв., а тиражът пак беше в четвъртък.

Така за по-малко от половин година във Варна се събра сума от над 10 милиона само от тото. Веднъж там отиде и голямата награда във "Втори тотошанс" в размер от 10 000 лева.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване