06/28/14 11:13
(http://pik.bg)

Фирма дари 15 хил. лв. за почистване на наводнените къщи във Варна и Добрич

Фирма дари 15 хил. лв. за почистване на наводнените къщи във Варна и Добрич

Фирма дари материали и инструменти за близо 15 хил. лв. за почистване и възстановяване на общините Варна и Добрич. Вчера заявените от Българския червен кръст количества лопати, метли, маркучи, строителни колички, работни ръкавици, маски за лице и други материали бяха доставени съответно пред сградата на районната община в най-засегнатия варненски квартал „Аспарухово”, а по-късно и в община Добрич. Част от материалите и инструментите, доставени от фирмата вече са разпределени сред доброволците и в двата града с цел обезпечаване на почистването на разрушените и наводнени сгради и инфраструктура.

В Добрич вече четвърти ден служители от два експлоатационни района на фирмата, оборудвани с техника на дружеството, участват в доброволческата акция за възстановяване на щетите от наводненията. Фирмата е съпричастен към проблемите в засегнатите райони в страната и ще продължи да съдейства за тяхното стабилизиране.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване