06/28/14 09:26
(http://pik.bg)

​Юлий Москов: Станишев бяга в Брюксел заради войната Пеевски-Василев

​Юлий Москов: Станишев бяга в Брюксел заради войната Пеевски-Василев

Това е идиотска държава. Дават се стотици хиляди за СРС-та, а не могат да кажат какво се случва, кои са тези дето клатят държавата и правят провокации с банковата система. Това констатира по Би Ти Ви издателят Юлий Москов. Той е категоричен, че главният главният прокурор допусна да се направи целия цирк, след като са знаели, че няма нищо са предприели недопустими акции.

Той си призна грешката, но от неговата призната грешка може да си замине една банка. Цацаров не трябваше да поема така вината, зад всяка грешка си има конкретен виновен. Зад вината на прокуратура не стои чистачката, стои главният прокурор. Той скри други хора отзад тези, които направиха цялата история, посочи Москов. Според него не е ясно дали спорят само двама души Пеевски и Василев, може би има и силни политически интереси зад целия конфликт, да не хвърляме всичко върху медиите. БСП трябва да са разбрали, че Сергей Станишев победи БСП и ги смачка, заяви Москов. Той зададе и въпросът може ли БСП да са започнали войната Пеевски- Василев.

Станишев бяга сега заради тази война, той дезертира, за това казвам, че това са тежки политически и икономически войни, допълни още Москов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване