06/29/14 09:43
(http://pik.bg)

Фейсбук група призовава: Депозирайте в банките!

Фейсбук група призовава: Депозирайте в банките!

Фейсбук група, която е създадена в петък, призовава гражданите да не се поддават на криминалната атака срещу ПИБ, а да отвърнат на удара, като депозират пари в банките у нас, съобщава "Монитор". 

„Нека всички интелигентни българи подкрепим държавата си и банковата ни система!“, пишат създателите на групата. Призивът е в понеделник в 9 часа, когато отворят клоновете на ПИБ, всеки да отиде до трезора и да депозира пари там. Освен това се приканват всички, които са вложили суми в банката, да качват снимки в групата. 

Създателите й обясняват, че по този начин хората ще покажат, че са отговорни и ангажирани към бъдещето на държавата. Създадени са и няколко хаштага за позитивни съобщения, като #депозирай, #грижамее и #азсъмотговорен, които да спрат безпочвената истерия.

„Всеки, наредил се да депозира в банката, отнема възможност на друг да тегли!“, заявяват още създателите на събитието. Към групата до вчера се присъединиха над 1500 души, сред които и бившият финансов министър Милен Велчев. 

Междувременно беше създадена и интернет петиция в подкрепа на ПИБ, подписана от над 1000 души.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване