06/30/14 16:45
(http://pik.bg)

Пет коли забъркани в мелето на пътя Созопол - Бурас

Пет коли забъркани в мелето на пътя Созопол - Бурас

В двете катастрофи, които затвориха за час пътя Созопол – Бургас, са замесени общо пет коли, съобщава "Флагман".

Около 13.33 ч. малко след пътен възел парк „Росенец” в платното в посока Бургас възниква пътен инцидент между: „Ауди”, със софийска регистрация и „Мазда”, с бургаска регистрация, при който настъпват само материални щети.

По първоначални данни „Ауди”-то застига и блъска странично намиращия се в лявата пътна лента и предприел маневра „изпреварване” лекавтомобил „Мазда”.

Дванадесет минути по-късно по същия път, но на 50 м преди парк „Росенец” в платното в посока Бургас възниква пътен инцидент между три леки автомобила – „Форд”, със софийска регистрация, „Лексус”, с бургаска регистрация и друг „Форд”, с бургаска регистрация.

Причина за инцидента става това, че водачът на лекия автомобил „Форд”, с бургаска регистрация застига и блъска спрелите пред него в колона по повод първия инцидент леки автомобили „Форд” и „Лексус”. От катастрофата е пострадал водачът на бургаския „Форд”, който със съмнения за фрактура на крака, без опасност за живота е отведен и прегледан в МБАЛ – Бургас, като все още не е ясно дали ще го оставят за лечение в болницата. 

Във връзка с двете катастрофи от 13.45 ч. е затворен пътят Созопол – Бургас, като движението се осъществяваше до 15.10 мин. по обходен маршрут – село Атия, село Росен, Бургас.

Към момента пътното движение се извършва с нормален ритъм. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване