07/01/14 09:22
(http://www.klassa.bg/)

Discovery Channel започва месец юли с две вълнуващи премиери, посветени на търсенето на неочаквани съкровища сред забравени предмети

 Discovery Channel се впуска в търсене на съкровища с новата поредица „Да изкопаеш съкровище”. В началото на месеца 1 юли, вторник, от 22:00 ч. проследяваме ежедневието на бившия професионален борец Рик Савидж, който заедно с екипа си обикаля Америка в търсене на скрити съкровища в задните дворове на хората. Рик трябва да убеди собствениците да му позволят да използва детектори за метал и да копае в земите им. Намереното се продава, а печалбата се разделя.

В САЩ има милиони исторически реликви, погребани в частните имоти, които само чакат да бъдат открити и да се превърнат в печалба. Рик Савидж и екипът му искат да вземат част от този доходоносен бизнес като пътуват до различен град всяка седмица в търсене на артефакти с висока стойност и реликви, недокоснати в продължение на векове. Търсачите на съкровища често избират места, на които са се провеждали исторически битки като Гражданската война и Революцията. Това им гарантира по-голям успех в откриването на находки. Първата задача на Савидж е да се отправи към мястото и да убеди собствениците на жилищата да позволяват на екипа му да копае в имотите им, използвайки едни от най-съвременните метални детектори и оборудване за тежкотоварни разкопки. Следват редица консултации с експерти и търсене на антични и колекционерски пазари, които да гарантират възможно най-висока печалба от намерените артефакти. Крайният резултат обаче зависи от договарянето на сделка за разделяне на приходите със собствениците на имотите.

Discovery Channel е подготвил за зрителите второ изцяло ново предаване, посветено на търсенето на ценни вещи. Премиерата на „Изгубено и продадено” е на 3 юли, четвъртък, от 20:00 ч. Поредицата показва, че който търси намира и дори може да забогатее. Следваме група проницателни и комбинативни търговци, които посещават търгове за загубени и непотърсени предмети. Джейми и Джен организират 403 Аукцион - свят, където рядко стъпват аутсайдери. Там  се срещаме с дилърите Лу, Джон, Роби и Катлийн, които се борят за най-добрата сделка. Всяка седмица те се надяват, че ще намерят съкровището, което ще финансира следващата им ваканция или ще плати за образованието на децата им. От ежедневното до необичайното - ако нещо е изгубено, то може да бъде намерено на търг при Джейми и Джен.

 

За допълнителна информация:

Елеонора Георгиева, All Channels | PR, egeorgieva@all-channels.com, тел. 0878 601 762

-КРАЙ-

ЗА ДИСКАВЪРИ НЕТУЪРКС:

Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част  от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия достигайки до общо над 250 милиона абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, , успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Ние излъчваме програмите си  на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента. За повече информация, моля посетете: www.discoverycommunications.com,, facebook: www.facebook.com/Discovery.Networks.BulgariaDiscovery.Networks.Bulgaria

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване