07/01/14 19:04
(http://pik.bg)

Спипаха трима габровци за серия кражби

Спипаха трима габровци за серия кражби

След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор „Криминална полиция” при РУП-Габрово, А. Е. (21 г.), Е. И. (44 г.) и Т. Н. (24 г.) са уличени за автори на 10 кражби.

Престъпленията са извършени през периода февруари-юни 2014 г., на територията на Габровска община. От къща в с. Мечковица мъжете откраднали проточен бойлер и монофазен ел. двигател, от къща в с. Янковци - медни съдове, храсторез, моторен трион и кабели, от частен дом в с. Лоза – ел. машини и макара с ел. проводник, от къща в с. Здравковец – моторен трион „Щил”, от частен имот в Габрово – 4 ъглошлайфа, около 20 кг месингови пластини, бормашина, около 20 литра дизелово гориво и др., от къща в с. Пецевци – маслен радиатор, печка „Раховец”, бойлер и смесители за баня.

Тримата са уличени за извършители и на кражби на медни проводници от междустълбия в землищата на с. Пецевци, Мечковица, Лоза и Тодоровци. Част от вещите, предмет на престъпления, са намерени и иззети.

Мъжете /всички осъждани за кражби/ са задържани за срок до 24 часа.

Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване