07/02/14 10:18
(http://pik.bg)

Страхил Ангелов: Нямам къде другаде да отида, БСП е моята партия

Страхил Ангелов: Нямам къде другаде да отида, БСП е моята партия

Груба грешка е да се прехвърля вината за проблемите на БСП на регионалните структури, каза депутатът от БСП Страхил Ангелов.

Той обясни, че БСП не води леви политики и даде за пример неуспеха да се въведе диференциран подоходен данък. Народният представител добави, че не е проблем да се съкратят и депутатските заплати. Ангелов бе категоричен, че няма необходимост от БСП да се отцепват депутати и да се създава нова формация, важно е партията да бъде върната на нейните членове.

„Аз си имам партия. Цял живот съм членувал в БСП. На мен ми е минала младостта в тази партия. Там е членувал и баща ми, и дядо ми, и прадядо ми. Аз нямам къде другаде да отида, аз си искам тази партия. БСП трябва да се завърне и към идейните си корени, ние трябва да видим каква държава иска БСП, какви ще бъдат нашите послания? 2013 година казахме: 250 хиляди работни места.

По една или друга причина това не се осъществи. Другото основно беше против ГЕРБ, да свалим Бойко Борисов от власт. Да, но сега какво ще ни бъде посланието, след като другарят Станишев каза, че Бойко Борисов е държавник“, коментира Ангелов. Според него посланията трябва да бъдат от друг тип.

Страхил Ангелов посочи, че АБВ е естествен съюзник на БСП, тъй като стои в лявото пространство. Според депутата, не би трябвало да се затварят всички врати към новосформиралата се партия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване