07/03/14 21:24
(http://pik.bg)

Кошмар! Един е загинал при зверската катастрофа край "Хемус"! Блъснали се два мерцедеса - товарен с газ и влекач!

Кошмар! Един е загинал при зверската катастрофа край "Хемус"! Блъснали се два мерцедеса - товарен с газ и влекач!

При тежката катастрофа на пътя Шумен-Ямбол, за която ПИК съобщи, са се ударили товарен автомобил „Мерцедес”, със софийска регистрация, превозващ газ, движещ се в посока автомагистрала „Хемус”, и влекач „Мерцедес”, с търговищка регистрация, движещ се в посока главен път Русе- Варна, предава говорителят на МВР-Шумен Десислав Райчинов.

На място е загинал водачът на автомобила със софийска регистрация, а водачът на влекача е откаран в МБАЛ  Шумен.

Движението в посочения пътен участък е преустановено, като се осъществява по маршрут главен път Русе-Варна, автомагистрала Хемус”. Полицейски екипи регулират дивжението край град Шумен на пътен възел „7-ми километър” на главен път Русе-Варна, разклон Силистра, на АМ „Хемус”, изход за град Шумен и на пътен възел на АМ „Хемус” с главен път Силистра – Шумен, край село Панйот Волов.

Няма данни за изтичане на газ. На мястото на инцидента работят служители на ОДМВР Шумен и ОУПБЗН Шумен. Предстои да бъде извършен оглед от следствено оперативна група. Водачът на влекача е 23-годишен мъж от град Търговище. Изпробван е с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване