07/03/14 08:43
(http://pik.bg)

Румен Петков: Назначаването на Светлозар Лазаров за 5 години е цинизъм

Румен Петков: Назначаването на Светлозар Лазаров за 5 години е цинизъм

Назначаването на главен секретар Светлозар Лазаров за пет години е много груба грешка. Това каза Румен Петков, бивш вътрешен министър, представител на АБВ, в интервю за предаването „Тази сутрин“ на Би Ти Ви, като подчерта, че то е и „форма на цинизъм“, защото това са решения, по които трябва да се търси максимален консенсус.

„Очевидно е, че този състав на ръководството на МВР е неспособен да се справи със ситуации, част от които не предполагат кой знае каква професионална подготовка,“ каза Петков и посочи случая в Лясковец като образец на „некадърие, съчетано с арогантност“.

Какво да говорим да охранителните решетки около парламента и неспособността на ръководството на МВР да прецени необходимостта от жива сила, продължи с нападките си бившия външен министър, като не пропусна и организацията на изборния процес : „Това ръководство на МВР показа съпричастност към купуването на гласове и към натиска,“ каза той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване