07/06/14 09:23
(http://pik.bg)

​Вежди Рашидов: Сергей и Моника съсипаха БСП, очаквам внушителна победа за ГЕРБ

​Вежди Рашидов: Сергей и Моника съсипаха БСП, очаквам внушителна победа за ГЕРБ
Сергей и Моника съсипаха БСП, на следващите избори те ще имат още по-нисък резултат.  Разчитам на инстинкта на Бойко Борисов и очаквам да има внушителна победа, ако не - има малки формации, които да го подкрепят, за да направи един силен кабинет. Това коментира в Нова телевизия бившият министър на културата в правителството на ГЕРБ Бойко Борисов. Той не отрече и слуха, че в Бургас се реди кабинет. 
 
"Бойко Борисов е председател на най-голямата партия в България и е нормално отдалече да се подготвят. Бойко е отговорен човек", подчерта скулптура. 
На въпрос дали има сближаване между ГЕРБ и ДПС, Вежди Рашидов с ръка на сърцето отговори, че ако това стане, той ще бъда разменната единица.
 
"Те влизат - аз излизам. Не мога да застана срещу принципите си. Докато аз съм с Бойко Борисов, няма такава уговорка", беше категоричен Рашидов. 
 
"Трябва да бъдат осъдени тези, които прикриха виновниците за възродителния процес. Решението да има възродителен процес е на пет-шест души от Политбюро и беше ангажирана Държавна сигурност", върна лентата назад Вежди Рашидов.

"Не целият български народ, а ДС е основният двигател, затова не приемам мазната целувка между Станишев и Местан. На българския народ не бива да му се вменява такава вина и да се извинява някой от името на целия народ. Има конкретни виновници. Трябва да бъдат осъдени тези, които прикриха виновниците", подчерта той. 

"Възможно е ДПС да стане втора сила в следващите избори", прогнозира бившият министър на културата.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване