07/06/14 20:41
(http://pik.bg)

"Гергьовден", ББЦ и НФСБ биха ГЕРБ на кметските избори в Черни връх! И БСП се присламчи към победителя в последния момент

"Гергьовден", ББЦ и НФСБ биха ГЕРБ на кметските избори в Черни връх! И БСП се присламчи към победителя в последния момент

Убедителна победа на частичните избори за кмет на с. Черни връх записа Тодор Щерев, кандидат на Движение „Гергьовден”, съобщава „Флагман.бг”.

На балотажа днес отидоха двама кандидати – независимият Костадин Назъров, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от ГЕРБ, и Тодор Щерев от Движение „Гергьовден”, подкрепен от „България без цензура”, патриотите от НФСБ, ВМРО. 

Еуфорията в малкото селце е огромна, местните ликуват в заведението на новия кмет.

И БСП в последния момент даде своята подкрепа за кандидата Тодор Щерев. Кметът на Община Камено Стефан Бонев дойде на крака, за да поздрави новия си колега.

На балотажа днес гласуваха общо 449 от 587 местни жители с право на глас. За Тодор Щерев своя вот дадоха 238 от тях, а за опонента му Костадин Назъров гласуваха 195, 16 бюлетини са невалидни.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване