07/06/14 13:25
(http://pik.bg)

Любен Дилов-син: Идва нов период за БСП след оставката на Станишев

Любен Дилов-син: Идва нов период за БСП след оставката на Станишев

Приключва един период в историята на БСП след оставката на Станишев, която беше напълно очаквана. Да се надяваме, че новият лидер, който дойде ще е за добро. Голяма промяна в БСП до изборите не очаквам да се получи. Това коментира в ефира на Би Ти Ви Любен Дилов-син.

"Драгомир Стойнев е млад, образован. БСП плаща тежка цена за дружбата си с ДПС. ГЕРБ пък изглеждаха най-могъщата и способна формация да управлява и въпреки това взеха близо 180 000 гласа по-малко на последните избори. Въпросът е какво ще стане с една голяма част от българите, които не се припознават никъде", допълни гостът в студиото.

"Ще настъпи някакво преосмисляне на това, което се случи. Защото в момента много от българите, и в това е силата на Бойко Борисов, правят грешка, те мислят, че силната ръка означава държавата, това не е така. Държавата не е силна или слаба ръка, когато я има и функционира, нещата вървят добре, когато я няма и не функционира", завърши авторът на няколко книги.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване