07/07/14 20:45
(http://pik.bg)

Потрес! Линейка се реди за бургери в "Макдоналдс" в Бургас. Жена снима шофьора, той я ругае. А ако имаше спешен случай в този момент? (фотоси)

Потрес! Линейка се реди за бургери в "Макдоналдс" в Бургас. Жена снима шофьора, той я ругае. А ако имаше спешен случай в този момент? (фотоси)

Бургаска линейка се нареди на опашка за бургери пред известно заведение за бързо хранене в морския град, алармира пред Нова телевизия възмутена жителка на Бургас, прилагайки снимки.

От фотосите ясно се вижда, че заведението е "Макдоналдс"

"Карайки по главна артерия, преминавайки покрай окръжна болница в Бургас, реших да дам път на линейката. В следващите 300 м линейката се нареди пред мен на дългата опашка. Бил е гладен, а 2 мин. ходене ще му отнеме от спешното", разказва потресената Симона Монева.

Жената споделя, че когато шофьорът на линейката забелязал, че го снимат веднага станал нападателен. 

"Когато ме видя да снимам, стана агресивен и започна да крещи и заплашва", продължава скандалния си разказ жената.

"Когато дойде моят ред, на въпроса случвало ли се е и друг път, касиерът отговори: Ооо, много често!", завършва Монева. 

Очевидно важният въпрос в случая е не дали шофьорът трябва да се нахрани или не. Нито къде точно да го направи. Важно е, че щом той е с линейка, най-вероятно е на смяна. Ако бъде извикан по спешност, как ще се отзове? Пред и зад линейката има автомобили - опашката се вижда. Отстрани в "Макдрайв" винаги има високи тротоари.

Минутите, които би отнело изтеглянето на линейката от опашката, може да са фатални за нечий човешки живот.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване