07/08/14 22:25
(http://pik.bg)

Цецка Цачева и Валери Жаблянов се изпокараха за еврокомисаря

Цецка Цачева и Валери Жаблянов се изпокараха за еврокомисаря

Цецка Цачева от ГЕРБ и социалистът Валери Жаблянов се сдърпаха за кандидатурата на еврокомисаря, който България трябва да излъчи в скоро време, в предаването „Референдум”.„Нека поне да има приемственост в поста на един успял и добре приет човек.

Кристалина Георгиева е удачна кандидатура и срещу нея не може да има възражения. Нека не експериментираме с хора, които не са бил там и не знаем какво ще направят”, каза първо Цачева.

Темата, разбира се, се завъртя около двете имена, които в момента се лансират – Кристалина Георгиева и лидерът на БСП Сергей Станишев. 

„Добре е да бъдат различни кандидатури и те да бъдат обсъдени. Както знаем, предложението на ГЕРБ беше изстрадано и се стигна до втора кандидатура”, каза Жаблянов. 

„Предстои ви и на вас да страдате”, контрира го Цачева. 

„Благодаря”, отвърна на свой ред социалистът. 

Радан Кънев от Реформаторския блок пък каза, че големият въпрос сега е способни ли са от ГЕРБ да участват в съгласие и консенсус. „Г-жа Цачева каза, че е било редно един успял и признат човек да не се сменя. А какво направиха ГЕРБ? Нима не смениха един успешен еврокомисар, с кандидат, който се провали, а след това минаха към втори вариант”, попита Кънев.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване