07/13/14 14:31
(http://pik.bg)

Вижте къде в столицата няма да има вода

Вижте къде в столицата няма да има вода

 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата , съобщиха от пресцентъра на компанията.

На 15 юли във връзка с монтаж на спирателни кранове в махала „Видните” квартал „Казичене” , се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на улица „Фарма парк” и улица „Циклама”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес затвор Казичене.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 15 юли във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на улица „Врабча” Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по улица „Врабча” от улица „Дунав” до булевард „Васил Левски”, по булевард „Васил Левски” от улица „Московска” до булевард „Княз Александър Дондуков”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица „Врабча” ъгъла с булевард „Васил Левски”. На 15 юли във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на улица „Иван Хаджиенев” ж.к. „Света Троица” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на булевард „Вардар”, улица „Виктор Павлов”, площад „Крушево”, улица „Коньовица”, булевард „Тодор Александров”, улица „Константин Величков”, булевард „Сливница” и улица „Богданица”.

По време на спиране на водата ще бъде осигурена водоноска на адрес: улица „Цар Иван Александров” ъгъла с улица „Хайдут Сидер”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес улица „Цар Симеон” ъгъла с улица „Зографски манастир”; улица „Цар Иван Александър” ъгъла с улица „Хайдут Сидер”. След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 15 юли във връзка с изграждане на уличен водопровод на улица „Кория“ село Горни Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на улица „Дъб”, улица „Ясен”, улица „Явор”, улица „Кория”, улица „Бор” и улица „Липа”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица „Дъб“ до параклиса .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 15 юли във връзка с реконструкция на уличен водопровод на улица „Пъстър свят“ квартал „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
улица „Пъстър свят”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица „Пъстър свят“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 15 юли във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на улица „Мара Бунева“ квартал „Орландовци”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на улица „Иван Попов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес улица „Димитър Гущанов“ ъгъла с улица „Иван Попов”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. На 14 юли 2във връзка с провеждане на тест с цел презониране в кв. „Карпузица”, е възможно понижено налягане на водата от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на булевард „Никола Петков”, улица „Княжевска” и улица „Войводина могила”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване