07/15/14 20:10
(http://pik.bg)

Седем деца се изгубиха след концерт на централния плаж в Бургас

Седем деца се изгубиха след концерт на централния плаж в Бургас

Седем деца се изгубиха след концерт на централния плаж в Бургас, съобщи flagman.bg, като се позова на притеснени родители, които часове наред са търсили малчуганите.

След приключването на проявата, в Морската градина е настъпил същински ад, в който малчуганите, дошли с придружители или родители се изгубиха. От множеството обаждания прегряха и клетките на мобилните оператори. Само адекватната реакция на полиция помогна децата да бъдат бързо намерени.

В решаването на проблема се е включил и метът на Бургас Димитър Николов, който също е бил на концерта с децата си. Минути след приключването на концерта малкият Сашко разплакан отишъл при кмета с една едничка молба – да намери по-големия му братовчед, с когото били сред публиката. Малчуганът обаче загубил от погледа батко си. 

„Детето беше много притеснено. Качих го на колата и го закарахме право в дома му в „Меден рудник“. Казахме да прати много поздрави на родителите си“, разказа с Димитър Николов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване