07/17/14 16:27
(http://pik.bg)

Глобиха с 500 лв. французин и жена му за протест пред офиса на КТБ в Стара Загора

Глобиха с 500 лв. французин и жена му за протест пред офиса на КТБ в Стара Загора

Акт от 500 лева за нарушаване на обществения ред бе наложен на интернационалното семейство Миглена и Мишел Камполо, което в сряда малко преди 12 часа по обяд протестира пред офис на КТБ в Стара Загора, защото не може да тегли пари от спестяванията си в банката, пише "24 часа".

Жената дори донесе пред офиса на бул. "Цар Симеон Велики" три автомобилни гуми и в знак на протест се опита да ги запали, като преди това ги поля с бензин. До палеж не се стигна, но българката и французинът бяха задържани и прекараха 24 часа в ареста на Второ районно управление на полицията в града на липите.

На излизане от ареста днес по обяд Мишел Камполо, на 43 години, се оплака, че бил малтретиран и ритан по главата и тялото от частната охрана на банката и от полицаи, като показа синини по лявата си ръка.

Мъжът каза, че ще си извади медицинско удостоверение от съдебен лекар и ще се посъветва с адвокат дали да подаде жалба за полицейско насилие.

Във всички случай той щял да информира фреското посолство в София за случилото се.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване