07/17/14 21:49
(http://www.klassa.bg/)

Ковчежникът на ДСБ за Радан: Позорно лъже!

 Някой много лъже в ДСБ, става ясно от сблъсък в ръководството на партията покрай КТБ.

Още преди дни стана ясно, че партията, водена в момента от Радан Кънев, има депозит в Корпоративна търговска банка. Въпреки че самият Кънев нееднократно се е изразявал, че това е „банка на мафията“, партията му кътала пари в нея (вероятно заради по-високите лихви).

Самият лидер на ДСБ призна, че в момента формацията има 48 хиляди лева на влог там, които „може да изгорят заради кризата“ (това не може да стане, влоговете до 196 хиляди са гарантирани от държавата каквото и да стане, б.р.).

Сутринта пред Нова телевизия Кънев отново се появи и патетично

поднесе извинението си на симпатизантите на ДСБ, като си изми ръцете, прехвърляйки вината другиму.

„Аз съм снел доверието си от ковчежника и той е сменен“, отсече Кънев. Той се опита да замаже положението с обяснения за „строгото разпределение“ на функциите и отговорностите на ковчежника.

От думите на лидера на ДСБ излезе, че дори партията издала инструкция парите в КТБ да се изхарчат и сметката да се закрие – но това не било сторено.

Малко по-късно отговор дойде от беше бившия ковчежник на ДСБ Йордан Войнов.

„Радан Кънев позорно лъже. Такава липса на базова почтеност просто не може да бъде подмината.

Ще предприема действия за доказване несъстоятелността на изказванията на Радан Кънев“, зарече се Войнов в профила си във Facebook.

„Този човек няма право да претендира да се занимава с политика, защото със своето малодушие, некомпетентност и опорционизъм може единствено да навреди на държавата“, обясни още той.

„Жалко е, че с цел задоволяване на своите лични интереси съсипа една партия, изградена, за да бъде контрапункт на статуквото и да запази автентичните десни ценности, от които в момента Радан и неговото обкръжение доброволно се отказват“, заключи финансистът.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване