07/17/14 21:54
(http://www.klassa.bg/)

Оказа се, че Костов и Кънев държат милиони в КТБ, а я наричаха банка на мафията

 Кое е дясното в България? Тези дни ставаме свидетели на срамни политически сделки. Българската „десница“, в лицето на г-н Борисов и ГЕРБ, иска увеличение на бюджетния дефицит до 7% и трупане на милиарди левове дълг. Нали бюджетният дефицит противоречи на дясната идеология? Нали трупането на дългове е ляв политически инструмент???

Г-н Борисов, Вие десен политик ли сте или все още сте член на БКП? Защо искате увеличение на бюджетния дефицит? Може би за да ограбите два пъти българския народ. Първият път с фалита на КТБ и вторият – като допълнително се разплатите с ужким „ограбените“, сред които личат имената на партии и хора, свързани с вас.

И още нещо за дясното – г-н Радан Кънев, който наричаше КТБ банка на мафията, се оказа, че е държал парите си там, заедно със своя ментор Иван Костов. Става въпрос за милиони… Г-н Кънев и г-н Костов, Вие десни политици ли сте или мафиоти??? Задавам тези въпроси като заместник-председател на най-голямата дясна група в Европейския парламент – Европейските консерватори и реформисти.

Николай Бареков

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване