07/17/14 08:31
(http://pik.bg)

Пиян тръгна да спасява коте в Благоевград, но падна с него и го погуби

Пиян тръгна да спасява коте в Благоевград, но падна с него и го погуби

40-годишен мъж от Благоевград, изпил литър водка тръгна да спасява коте, покачило се върху козирка на блока, но падна заедно с него от 3-метрова височина. Мъжът оцеля, но котето загина, съобщи БГНЕС.

Куриозният инцидент станал към 19,00 часа снощи на ул. "Евлоги Георгиев", срещу хотел "Мерида". Борислав М. изпил около литър водка и излязъл на терасата си в блока срещу хотела. Видял коте, покачило се върху козирката над входа на блока, което жално мяукало. Решил да му помогне, сваляйки го от нея.

Слязъл един етаж по-ниско, промушил се през прозорчето на стълбищната площадка и започнал да гони котето по тясната козирка. Тъкмо когато го хванал, се спънал в парапетчето на козирката и полетял надолу. Паднал върху тротоара, стискайки здраво рижото коте. Но за нещастие на котето, Борислав се стоварил върху него с цялата си тежест и го смазал.

Собственикът на намиращия се отсреща хотел видял мъжът да пада и подал сигнал на тел. 112. На място пристигнала линейка. 

На мястото на инцидента е пристигнал и полицейски патрул, след подадения сигнал, че мъжът е паднал от 3-ия етаж. Пострадалият мъж е приет в Спешно-приемно отделение на МБАЛ, веднага е включен на системи, прелети са му две банки инфузионен разтвор.

След като поизтрезнял Борислав започнал да псува персонала на отделението, закаран е на скенер, който не установил травми по главата. Но тъй като започнал да буйства било невъзможно да му бъдат снимани прешлените. Понеже движел крайниците си, натъртеният мъж е настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград под лекарско наблюдение. Днес ако се наложи ще му бъдат направени допълнителни изследвания.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване