07/19/14 09:40
(http://pik.bg)

Румен Овчаров: Искам лидерът на БСП да е жена. В партията цари пълен хаос

Румен Овчаров: Искам лидерът на БСП да е жена. В партията цари пълен хаос

Корнелия Нинова е най-вероятният лидер на Румен Овчаров за лидер на БСП. "Име няма да каже. Аз фаворит нямам. Ще разберете кого ще подкрепя едва на конгреса, дотогава ще мълча. Но подкрепям жените в политиката. Нека да се опитаме и ние да намерим една жена, която да свърши работа и вече е доказала, че може да я свърши", каза в ефира на Нова телевизия Румен Овчаров. За думите на Кирил Добрев, че предпочита жените в друга роля, а не като лидери, той каза: "Има всякакви нюанси в политиката, особено по нашите географски ширини."  Въпросът е не апаратни игри да назначат предсeдател на БСП. А да надделее разумът, според Овчаров. Според него в БСП цяри пълен хаос.

"Ако искаме България да остане нормална държава, трябва веднага да се действа. Най-после правителството трябва да си подаде оставката. Повече то няма какво да направи. Нито пък Пламен Орешарски, нито някой друг се е вчепкал до такава степен във властта, че да не си подаде оставката. 

На предстоящите избори няма нищо ново. Бойко Борисов е стар играч. Бареков вече също става такъв. Единствената новина може да дойде от БСП. Ако успее да е отърси от желанието без Станишев да се кара по станишевски", поясни Овчаров.

Проблемът с КТБ можел да се реши веднага и то по законов начин. Нямало нужда от специален закон за тази банка. Но някой трябва два каже защо затваряме банката преди да сме запознали с параметрите. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване