07/21/14 14:27
(http://pik.bg)

Румен Петков: Не може да се очаква промяна в БСП с тези кандидати за председател

Румен Петков: Не може да се очаква промяна в БСП с тези кандидати за председател

С тези кандидати за председател на БСП, не може да се очаква промяна в партията. Това заяви пред Радио „Фокус“ Румен Петков от АБВ. Според него между номинираните за нов лидер на партията липсва битка на идеи, което би довело до задълбочаване на кризата в ляво. „Кандидатите са компрометирани, нито един от тях не носи в себе си воля за налагане на нова атмосфера в партията“, допълни Петков. По думите му ПП АБВ предлага решение на проблема в ляво. Според Румен Петков партиите в България не предлагат реални и адекватни политики. Той каза, че управляващите трябва поемат отговорност за редица неправилни решения на правителството.

„Сред приоритетите на АБВ е промяна в държавното устройство, която да гарантира на обществото повече публичност и контрол“ , обясни Петков. Според него парламентарните партии не трябва да влияят върху важни политики на държавата. Румен Петков каза още, че е важно да се сложи край на задкулисието в политиката.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване