07/22/14 21:30
(http://pik.bg)

Лиляна Павлова: Цялата тази агония трябва да спре

Лиляна Павлова: Цялата тази агония трябва да спре

Така, както имаме една дългоочаквана оставка, която е изключително важна за стабилността на държавата, и това е оставката на правителството, така и оставката на ръководството на БНБ също ще даде едно успокояване на ситуацията. Така, както имаме един делегитимиран парламент, така очевидно доверието в БНБ го няма. И, за да се стабилизира ситуацията, тази оставка е важна. Това каза в интервю за предаването на БНТ „Референдум” Лиляна Павлова, депутат от ГЕРБ. Тя заяви, че поставянето на условия и ултиматуми не е редно и не е коректно. 

„Подаването на оставка трябва да е факт, а вече в парламента ще бъде взето решението дали и как трябва да бъде приета и дали ще се постигне консенсус за ново ръководство. Постоянното шикалкавене и отлагане на тези оставки, дали на правителството, дали на шефа на БНБ, мисля, че вече минава всякакви граници. Цялата тази агония трябва да спре веднъж завинаги“, каза още Лиляна Павлова. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване