07/22/14 23:22
(http://pik.bg)

Нервак вади брадва след сблъсък на две леки коли

Нервак вади брадва след сблъсък на две леки коли

Нервен шофьор на 21 години от Сливен удари свой колега и извади срещу него брадва след катастрофа между два леки амтомобила на тихата уличка "Янко Сакъзов" в квартал "Дружба" в града на стоте войводи, съобщиха от полицията.

Към 14,30 часа в понеделник Д.Ц. завил със своя "Фиат Стило" по "Янко Сакъзов" точно в мига, когато паркиран от другата страна на улицата "Фолксваген Пасат" потеглил и двете коли се блъснали челно.

От удара щетите били само материални и пострадали няма, но младият шофьор се разбеснял и започнал да псува и удря другия водач пред изумената му съпруга.

След това извадил от багажника на фиата и земеделското сечиво, но благоразумието надделяло и не го използвал като аргумент в спора.

Независимо как пътните полицаи се преценили вината за инцидента, срещу Д.Ц. е образувано бързо производство за хулиганство по член 325 от Наказателния кодекс, съобщават още от сливенската полиция.

Няма данни двамата замесени шофьори да са употребили алкохол, преди да подкарат возилата си.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване