07/22/14 12:45
(http://pik.bg)

Продължават да разследват "самоубийството" на Стефан от Враца

Продължават да разследват "самоубийството" на Стефан от Враца

С два месеца, считани от 7 юли тази година, по изрично указание на Окръжната прокуратура е удължен срокът за разследване на мистериозната смърт на Стефан Георгиев от Враца, пише tribali.info.

Загадката около смъртта на 18-годишния футболист все още е в ръцете на районните обвинители в областния град. Наблюдаващ прокурор е Пешо Стаменов. Врачанските магистрати вече са поискали от столичната съдебна медицина да се изготви комплексна съдебно-медицинска и техническа експертиза. На този етап обаче все още не може да се каже кога ще е готово окончателното им заключение. Именно те ще докажат дали в конкретния случай става въпрос за самоубийство, или на момчето е помогнато да сложи край на живота си. На този етап инцидентът все още е квалифициран като подбудителство към самоубийство. С нелеката задача да разнищи дали смъртта на Стефан Георгиев не е настъпила в резултат на убийство, се е заел столичният адвокат Марин Марковски.
Почти година смъртта на момчето от Враца е пълна мистерия. Тялото на 18-годишния Стефан Георгиев бе открито преди близо година – на 7 септември рано сутринта в събота, пред блока му в жилищен комплекс „Дъбника”. Според местната полиция, в конкретния случай става въпрос за самоубийство, като юношата е скочил от покрива на 8-етажния блок. Роднините обаче са категорични, че Стефан сам и доброволно не е сложил край на живота си, като се съмняват, че се касае за убийство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване