07/23/14 11:45
(http://pik.bg)

Кадиев: БСП трябва да се научи да реагира бързо и да комуникира със своите избиратели и членове

Кадиев: БСП трябва да се научи да реагира бързо и да комуникира със своите избиратели и членове

В съвременния свят няма време за дълго обсъждане и умуване, трябват бързи реакции и БСП трябва да се научи да реагира бързо и бързо да комуникира със своите избиратели и членове. Това каза пред "Фокус" Георги Кадиев, кандидат за председател на БСП.

В структурата на БСП я има арматурата, има ги основните партийни организации, но да бездействащи, на доста висока средна възраст и доста откъснати от централното ръководство. Доказателство за това е, че много от решенията на централното ръководство по никакъв начин не се приема от местните структури на БСП. Пример за това е предложението за Делян Пеевски, коалицията с ДПС и това носи беди, това е едно от нещата, които аз искам да променя”, обясни още Георги Кадиев.

„Аз мисля, че ако Сергей Станишев беше постъпил като нормален лидер, както се прави в други държави, трябваше да подаде оставка още през 2009 година след загубата, БСП днес щеше да е различна. Ако беше подал оставка след случая с Делян Пеевски, БСП щеше да е съвсем различна. Мога само да си представя, когато слезе от „трона” какви приказки ще се изговорят за него и какво ще се излее. Аз не искам да участвам в това нещо”, заяви той. 

„Аз съм го критикувал, докато е бил председател, имал съм някакви принципни позиции, бил съм на коренното различно мнение от неговото, никога не съм бил част от неговия кръг и съм считал, че БСП трябва да бъде различна. За това малко се учудвам на част от на кандидатите за председателите до сега, които вчера бяха до него и изведнъж се оказаха алтернатива. За това се надявам делегатите на конгреса да не слушат толкова приказки, а да се гледат биографиите на хората, които са кандидати за председатели, да си спомнят кой какво е вършил в миналото”, допълни още Георги Кадиев. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване