07/23/14 18:42
(http://pik.bg)

Михаил Константинов: Оставката на кабинета е буря в чаша вода

Михаил Константинов: Оставката на кабинета е буря в чаша вода

Оставката е буря в чаша вода. Да поздравим всички българи с тази оставка. Това каза в интервю за предаването на БНТ „Още от деня” Михаил Константинов, математик, по повод депозираната в деловодството на Народното събрание оставка на правителството на Пламен Орешарски. Той заяви, че с един и същи указ се прекратява дейността на досегашното Народно събрание и се определя дата за изборите. 

„Аз очаквам на 5 август да научим състава на служебното правителство. Дотогава Орешарски си е премиер в оставка. 
Не може те да изчезнат от управлението и в този момент да няма служебен кабинет. Нито една минута не може да има вакуум в изпълнителната власт. Стана ясно, че това управление няма да изкара зимата по нормален начин – тази, която идва. Винаги е по-добре да си отидеш сам, отколкото да те махнат от кабинета по един груб начин. Ние сме част от един глобален проблем, когато човечеството се държи неразумно, а причината е много проста - свършиха ресурсите. Няма изкопаеми, няма храна достатъчно, климатът се видиотява видно. Ние влизаме в цикъл, за който нямаме исторически записи“, каза още Константинов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване