07/24/14 20:34
(http://pik.bg)

Страхил Ангелов: Лоши кадрови назначения доведоха до оставката на кабинета

Страхил Ангелов: Лоши кадрови назначения доведоха до оставката на кабинета

Лоши кадрови назначения и отстъпване от някои предизборни обещания доведоха до оставката на правителството. Това заяви в предаването „Това е България“ на радио "Фокус" народният представител от БСП Страхил Ангелов. Според него на предстоящия конгрес на БСП трябва да се намери отговор на въпроса: защо БСП са паднали от власт.

Нелепо е да се смята, че това, което се е случило е нормално и би било добре на Конгреса на социалистите да бъде проведена такава дискусия., според Ангелов. „Някой хора да внесат яснота защо падаме от власт. Ние сме мандатоносител и днес ние реално паднахме от власт“, каза още Ангелов. Според него са направени и кадрови грешки, но основно БСП може би не е успяла ясно и категорично да дефинира своите политически приоритети и много лесно се е стигнало до отстъпване от някои предизборни обещания. Странни назначения бяха направени през цялото това време, коментира още Ангелов. Той уточни, че много от назначенията и решенията не са били взети в рамките на партийните легитимни органи. Той даде за пример назначаването на изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“. „ Той не е предложен от партиен орган, решението за неговото назначаване не е минало през Съвета по земеделие на Националния съвет на БСП, категоричен беше Страхил Ангелов. Според него са необходими сериозни промени в БСП, за да може партията да оцелее и да покаже добри резултати на изборите.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване