07/25/14 13:20
(http://pik.bg)

5 000 лева еднократна помощ ще получи катастрофиралата Вени-Дона Сърбинска

5 000 лева еднократна помощ ще получи катастрофиралата Вени-Дона Сърбинска

5 000 лева еднократна помощ ще получи Вени Дона Сърбинска, която пострада при автомобила катастрофа в Кресненското дефиле, предаде репортер на Радио ‘‘Фокус".

Решението бе прието единодушно на провеждащото се редовно заседание на Общински съвет- Благоевград. Предложението бе внесено от кмета д-р Атанас Камбитов. Отпуснатите средства ще бъдат използвани за лечение и рехабилитация на младата футболистка. По време на тежкия инцидент загинаха майка й и по-малката й сестра, като и още двама души. Вени-Дона Сърбинска се намира в УМБАЛСМ Пирогов, като претърпя редица операции.
Общински съвет гласува на първо четене и Наредба за управление на отпадъците на територията на Община Благоевград, както и предложение за актуализиране на Списък на средищните училища в Община Благоевград за учебната 2014/2015 година. Освен това, общинските съветници гласуват преименуване на Професионална гимназия по текстил и облекло в Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване