07/25/14 21:26
(http://www.klassa.bg/)

Дъждът изпрати Захари Бахаров за гъби в гората

 Първият щастливец, който застана пред камерата, за да сподели емоциите от шоуто се казва Радослав Райков от Крумов град, който спечели чисто нов френски лек автомобил в играта „На крачка от късмета“. „В студиото беше доста приятна обстановката, а когато ме избраха, сърцето ми щеше да спре“ – разказва късметлията. Когато стартира играта, дамата до него била най-близо до финалната линия, но когато другият участник избира монета със снимка на Радослав, той започва да си връща надеждата, че ще спечели мечтания автомобил. „В момента, в който се отвори монетата с моя лик и разбрах, че печеля, не знаех къде се намирам! Много съм щастлив, а на сватбата със сигурност ще бъдем с новата кола“ – споделя развълнуван Радо, като не пропусна да покани и водещия на Национална лотария Захари Бахаров на своята сватба.

Десислава Георгиева от град Радомир участва в играта „Сейфове“ и спечели 8 500 лева от Национална лотария. Деси рискува в опит да удвои натрупаната сумата от 17 000 лева от първия кръг на играта, си тръгва от студиото с печалба от 8 500 лева. „Във втората част бях малко по-притеснена. Определено се радвам, че играх докрай и не се отказах, защото иначе през цялото време щях да съжалявам, че не съм си изпробвала късмета. Аз съм доволна от моята игра.“ – споделя с усмивка чаровната дама. Със спечелената награда от Национална лотария Деси е сбъднала своята мечта да посети Лондон и Париж, където е била на няколко тренировки, водени от световната шампионка по пол денс – спортът, който практикува и самата тя.

Кончето на следващия късметлия отведе водещия на предаването Захари Бахаров високо в планината в местността Меча дупка, за да види как се е променил животът на Юсуф Абгюв след печалбата му от 5 000 лева от билета „Мега Милиони“. Със спечелената сума, фермерът е увеличил броя на животните, за които се грижат той и семейството му, почерпил е приятели и близки, а на двете му дъщерички е купил по едно колело. Фамилията на Юсуф си изкарва прехраната и с бране на гъби и изпрати Захари с пълни шепи току що набрани от гората манатарки.

Подкрепата на двете дъщери на Виолета Минчева ѝ донесе печалба от 20 000 лева в играта на Национална лотария „MEGA JACKPOT”. След първата си грешка Вили решава да играе на сигурно и да прекрати участието си с натрупаната сума. „Дори и за минута на се двоумях дали да спра участието си. След това сметнах, че с 20 000 лева три години и три месеца мога да не работя и да получавам заплатата, която взимам в момента.“ След участието ѝ в Национална 

лотария, Виолета вярва много повече в себе си и в късмета си, закупила е нов семеен автомобил, а лятото ще подари приказна екскурзия на себе си, съпруга ѝ и двете ѝ дъщери. Преди печалбата от Национална лотария, Вили е работила като касиер в Български пощи, а сега ще отдели част от сумата за своето обучение, за да се преквалифицира и да се насочи към друга професия. „Чувството да имаш 20 000 лева е прекрасно, пожелавам го на всеки“ – обръща се към зрителите късметлийката.

Всяка седмица Национална лотария раздава 14 награди от допълнителната игра „Специален втори шанс“ на стойност между 100 и 2 000 лева. Водещият на предаването Захари Бахаров горещо съветва всички участници да регистрират кода на непечелившите си билети на сайта www.7777.bg или на телефон 0700 42 100, защото съдбата обича упоритите.

Не пропускайте да гледате предаването Национална лотария всяка събота от 19:30 часа, само в ефира на Нова телевизия.

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

 

Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на Национална лотария –„Сбъдни мечтите си“ или „Мега Милиони“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 (телефонът е без добавена стойност) и да стискат палци да бъдат изтеглени. Минималната парична награда, с която може да си тръгне всеки, е 500 лева.

 

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО, Shell и SNG, касите на EasyPay и FastPay, търговска верига Lafka, Handy, Internity, Office 1 Superstore, Булсатком, Blizoo, Net 1, CrediTour, T-post, FACTOR I.N., Alkom, Viva credit, супермаркети CBA, Хипермаркети HIТ, магазини Мания, SDI брокер и Моят Магазин.

Новите лото игри на Национална лотария – „Лото Спорт“, „Лото 2“, „Лото 3“ и „Лото 4“ ви очакват в търговската мрежа на верига Lafka и нашите Лото пунктове.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване