07/26/14 14:08
(http://pik.bg)

ДПС: Ще се стремим за 40 депутатски места в следващия парламент

ДПС: Ще се стремим за 40 депутатски места в следващия парламент

В условията, в които се наложи да работи това правителство,то свърши много, като основното беше това, че даде глътка свеж въздух на бизнеса, каза Сергей Кичиков, депутат от ДПС, съобщи "Фокус". По думите му, Пламен Орешарски безспорно е специалист, който си разбира от работата, той е финансист и може добре да работи, а и практиката го показа – в една ненормалната политическа обстановка, в която се наложи да работи, той взе правилни политически решения за страната. По отношение на местото на ДПС в едно следващо управление Сергей Кичиков каза, че ДПС е може би партията, която най-добре прогнозира и организира нещата и винаги е готова с програма и пътищата, които би предприела при едно бъдещо управление.

„Предстоят ни избори, като вярвам, че ще се справим добре, благодарение на стабилните структури по места, които имаме. Ще се стремим да си осигурим около 40 депутатски места. Имаме подготвени кадри във вяска област и сме готови да сме част от едно следващо управление”, каза още депутатът от ДПС.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване