07/26/14 02:02
(http://pik.bg)

Калоян от зверската катастрофа край Бяла река вече ходи

Калоян от зверската катастрофа край Бяла река вече ходи

Калоян Нишков, който единствен оцеля при адската катастрофа край Бяла река, вече ходи. Новината разпространи приятелката на младежа Стела, която организира и всички благотворителни кампании за момчето.

„Калоян е вече добре, няма температура и е започнал да се храни нормално. Днес даже е започнал да прави малки крачки. Поставен му е дрен в белия дроб, за да бъде изтеглена.ако има вода. След премахването на дрена ще бъде преместен в друго отделение. Той благодари за оказаната помощ и подкрепа - както на него така и на семейството му”, пише Стела на страницата във Фейсбук „Да помогнем на Калоян Нишков”.

Момчето все още е в реанимация, независимо, че се възстановява. Лекарите са настояли то да остане под наблюдение заради дренажа на белите дробове. 

Историята на момчето, което загуби майка си Мая в катастрофата и единствено оцеля, трогна цялата страна. В продължение на дни десетки хора от цялата страна се молеха той да оживее. 

Утре в Пловдив благотворително ще пеят и звезди на Пайнер. На входа на заведението и около сцената ще бъдат позиционирани две кутии, в които гостите на Планета Пайнер клуб- Пловдив ще могат да оставят сумата, с която имат възможност да помогнат на Калоян.
Благотворителните кутии ще бъдат запечатани с печат и гарантирано всички събраните средства ще бъдат дарени именно за лечението на Калоян, който въпреки че се възстановява бързо, все още има нужда от операции./

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване