07/27/14 21:06
(http://pik.bg)

Антоний Гълъбов: Миков ще бъде изкупителна жертва за загубата на БСП на изборите

Антоний Гълъбов: Миков ще бъде изкупителна жертва за загубата на БСП на изборите

В известен смисъл Михаил Миков ще бъде изкупителна жертва за загубата на БСП на предстоящите избори. Така политологът Антоний Гълъбов коментира избора на Михаил Миков за нов лидер на БСП.

„Това означава, че в годината до редовния конгрес апаратът на партията предпочете да прехвърли отговорността върху политическия функционер на БСП, който има дълга традиция в партията, но нищо запомнящо се. Този избор означава, че в предизборната си кампания БСП ще заложи на опит за оневиняване за собствената ѝ отговорност за управлението, което е лош сигнал”, заяви политологът, като допълни, че резултатът на избора показва, че делегатите са разделени почти по равно, което също е лош сигнал.

„Който и да е избран няма да започне сериозни промени. Това е временен председател, той е преходен и функцията му ще бъде да понесе отговорност за загубата на изборите”, коментира още Антоний Гълъбов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване