07/28/14 08:29
(http://pik.bg)

Корнелия Нинова: Надявам се Михаил Миков да обедини БСП

Корнелия Нинова: Надявам се Михаил Миков да обедини БСП

Вярвам, че Михаил Миков ще обедини БСП. Това каза пред БНР червената депутатка от Корнелия Нинова, която остана трета при избора на нов лидер на партията.

"Моето усещане и преди беше, че имам естествен авторитет в БСП и очаквах добър резултат. Получих го и благодаря на тези, които ме подкрепиха. Пожелавам на Михаил Миков успех и силен екип“, допълни тя.

Нинова заяви,че не е очаквала досегашният лидер на БСП Сергей Станишев да се яви на пленума, но определи появата му като логична.

„Този ход обаче е логичен. Това е партията, която го подкрепяше, която го направи министър-председател, логично е да бъде там“.

Според Нинова е логично, че не е имало и представители на ДПС на конгреса предвид различията в позициите между двете партии

„Наистина отношенията ни се обтегнаха и изостриха. В последната една година нямаше ясни правила в отношенията ни. Наистина трябваше това споразумение за подкрепа на правителството да бъде писмено, ясно указано кой какви отговорности носи и какви задачи има да изпълнява. Разми се някак си отговорността, повече паднаха негативите върху БСП и това доведе до този резултат", коментира Нинова.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване