07/29/14 20:04
(http://www.klassa.bg/)

TLC представя предизвикателствата пред младите родители в поредицата „Всяка минута се ражда нов живот: какво се случи след това?”

 Премиерната поредица „Всяка минута се ражда нов живот: какво се случи след това?” по TLC улавя несравнимото усещане да създадеш дете и колко важна е любовта и ласката на родителите. От 24 юли, всеки четвъртък от 21:00 ч. емоционалното предаване посвещава няколко специални епизода на едни от най-забележителните двойки. Майките и бащите споделят как се справят с трудните родителски задължения и показват всички аспекти на отглеждането на децата. Поредицата е продължение на „Всяка минута се ражда нов живот”. През февруари в епизодите му споделихме най-интимните и вълнуващи преживявания за бъдещите родители в родилното отделение.

Сега двойките вече са преминали през изпитанията на раждането и се изправят пред изпитанието да бъдеш родител. Двойката Каролин и Крис са едни от вдъхновяващите герои на поредицата. Те  са щастливи със своите тризнаци след като в продължение на много години се опитват да имат деца. Трите момченца на Каролин и Крис трябва яростно да се борят за живота си след като се раждат 11 седмици по-рано. Изминали са две години и „детският пубертет” се умножава по три, когато първата подстрижка на момчетата завършва със сълзите на Каролин.

Родителите Кейт и Ник също има какво да разкажат. Преживяването на Кейт и Ник като родители  е  съвсем различно от това, което са си представяли. Те дават живот на здраво момченце на име Джейк, но едва на две седмици той се разболява от менингит. Джейк преживява инфекцията, но това го оставя с цялостно физическо увреждане, нуждаейки се от постоянни грижи. Сега той е почти на две години и двойката цени всяко важно за Джейк събитие. Дори обръщането на страница на книга за първи път е повод за радост от страна на  Кейт. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване