07/29/14 17:13
(http://pik.bg)

Бащата, убил 8-годишната Пламена, иска права над по-малката си дъщеря

Бащата, убил 8-годишната Пламена, иска права над по-малката си дъщеря

На съдебно заседание днес в Русе Деница Атанасова, майката на 8-годишната Пламена, която беше убита с удари от баща си на Великден, се опитва да получи правата да отглежда по-малката си дъщеря Десислава, стана известно в съдебната зала.

Убийството потресе тогава цялата страна и социалните служби повериха малката дъщеря на приемно семейство. Социалните  служители са на мнение, че 5-годишното момиченце се чувства добре в приемното си семейство и мястото му е там.

На заседанието в Райония съд бе съобщено, че майката Деница живее в град Септември, където по думите й вече има постоянен  адрес и работа и може да си позволи да отглежда малката си дъщеря. Ищец по делото е Дирекцията за социално подпомагане, а  ответна страна - майката, която се бори за родителски права над по-малката си дъщеря - Десислава.

Прокуратурата подкрепи социалните служители, като каза, че е в интерес на детето нещата да останат така. Очаква се решението на съда в законния 30-дневен срок.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване