07/29/14 08:10
(http://pik.bg)

Михаил Константинов: ГЕРБ няма да има мнозинство в следващия парламент

Михаил Константинов: ГЕРБ няма да има мнозинство в следващия парламент

"Бойко Борисов няма да има 121 депутати. Това обаче не означава, че той отново ще е в опозиция. Трябва да има сътрудничество, това е добро за България. По-добре е да имаме обединение на политическия елит, а не политиканстване и разединение. В Европа управляват коалиции. А БСП пак ще загубят изборите. Въпросът е да не ги загубят катастрофално. " Това каза в ефира на Би Ти Ви проф. михаил Константинов. На 5 октомври изненади нямало да има, според него.

ДПС няколко пъти са били извън централната власт, но най-вероятно е след следващите избори да имаме дясна коалиция, а Реформаторският блок не трябва да поставя условия, според проф. Константинов.

Десетки хиляди хора от средната класа били обречени на просия. "Спокойно могат да се инжектират едни пари и хората да могат да си вземат пенсиите и заплатите. Знам, че това безобразие не може да продължава така. Освен това, клатим цялата икономика така, обричаме хората на глад. Човек, който разчита на месечен доход и му го спрете два месеца, той гладува“, каза още проф. Константинов. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване