07/30/14 21:19
(http://www.klassa.bg/)

5 доклада разкриват Черноморската връзка на Борисов с мафията

 И петте документа за престъпното минало на Бойко Борисов са вече в прокуратурата.

Това заяви Николай Бареков, след като излезе от 1-часов разговор в сградата на Столичното следствие. Лидерът на „България без цензура“ уточни, че става дума за копия и той никога не е заявявал, че притежава оригиналните документи.

„Разполагам с цветни копия, оригиналите, слава богу, се намират в МВР. Предадох пет броя справки, рапорти и доклади, които

съдържат строго секретна информация от 90-те години от Черноморието“, обясни Бареков.

Рапортите са пристигнали в бял плик, който 3 дни е стоял на бюрото на Бареков преди той да го отвори и да види съдържанието му. "Не съм полицай и не очаквам, че някой ще ми прати подобни неща."

След като е разбрал, лидерът на „България без цензура“ е подал и сигнала към главния прокурор.

В отговор на обвиненията от сутринта, отправени от Георги Коритаров в ефира на Нова тв, че животът на агента в документа за Георги Илиев и Борисов е силно застрашен,

Бареков отговори, че той никога не е разкривал за кого става въпрос.

„Агентът е предаден на прокуратурата. Надявам се човекът да е жив и здрав и да може лично да даде обяснения за това, което е писал“, обясни евродепутатът.

"Бойко Борисов се саморазправя с мен сега, защото няма кой друг освен мен да каже истината за него, за неговото управление и да го спре да се върне във властта.",

каза още Бареков и  допълни:

"Документите за мен звучат доста достоверно, От тук нататък се надявам прокуратурата да си свърши работата, в тези документи има много покойници, лека им пръст, но има един-двама живи хора, единият от които в момента претендира да бъде министър-председател."

От думите му стана ясно, че заради пасквилния сигнал на Яне Янев на разпит е бил извикан и финансовият директор на „България без цензура“ Христо Цирков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване