07/30/14 18:47
(http://pik.bg)

Лиляна Павлова: Разводът между БСП и ДСП е фиктивен, опитват се да се измият с ГЕРБ

Лиляна Павлова: Разводът между БСП и ДСП е фиктивен, опитват се да се измият с ГЕРБ

Категорично не е сериозно да се твърди, че ще бъда служебен премиер. Ако спечелим мнозинство и управляваме сами - министър-председател ще бъде нашия лидер Бойко Борисов. Това заяви в ефира на БНТ бившата министърка на регионалното развитие и благоустройство в правителството на ГЕРБ Лиляна Павлова.

"Рано сутринта имахме заседание на парламентарната група на ГЕРБ, още в 8 сутринта, и много внимателно обсъдихме актуализацията на бюджета. Но нашите опоненти отново играха нечестно. Нямаме дорасли политически партии, които да могат да съберат и да се разберет", коментира Павлова.

"Разводът между БСП и ДПС е фиктивен, отново нечестни игри. Това е брак по сметка, с който се опитват да се измият с нас. В момента всички искат да се измият с ГЕРБ", допълни тя.

"Моето притеснение, че ако се дават само 200 млн., лева, те пак няма да стигнат за НЗОК. Ние искаме 330 млн. от бюджета. Имаме голям проблем и със спрените еврофондове, това засяга много българи. До края на годината трябва да се изплатят парите по проектите. Ако не се довършат тези проекти до края на годината, ще си загубим парите безвъзвратно. Вече шест месеца са спрени разплащанията, градовете са разкопани, работниците не получават пари, а скоро ще свърши сезона за строителство", подчерта тя.

Павлова коментира, че е доволна от развитието на отношенията между ГЕРБ и новият лидер на БСП Михаил Миков.

"Вече има диалог между ГЕРБ и БПС, дори да е само на чаша вода. Борисов се видя с Миков и обсъдиха някои неща", заяви Павлова.

"Не съм член на партия ГЕРБ, аз съм гражданската квота. Там в ролята си експерт", заяви Павлова по повод въпрос дали има натиск към нея да стане член на партията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване