07/30/14 12:46
(http://pik.bg)

Лютви Местан за действията на ГЕРБ: Дошло е време разделно, разделна трябва да е и отговорността

Лютви Местан за действията на ГЕРБ: Дошло е време разделно, разделна трябва да е и отговорността

"В понеделник цялата парламентарна група на ДПС ще бъде в пленарната зала на Народното събрание с готовност да гласува „за” актуализацията на бюджета на НЗОК и респективно „за” актуализацията на бюджета на държавата, защото така разбираме своята политическа последователност и отговорност. Оттук-нататък, понеже явно е настъпило време разделно, разделна трябва да бъде и отговорността пред лекарите по отношение на бюджета на НЗОК и пред цялото българското общество по отношение на държавния бюджет." Това каза пред журналисти в парламента председателят на ДПС Лютви Местан.

„Тази отговорност – така, както я разбира ДПС – ние си я носим с готовност да подкрепим двата акта. Оттам-нататък тези, които било по съображения от съдържателен характер, било заради съображения от тактически характер, няма да участват в гласуването или няма да осигурят кворума на Народното събрание, да носят своята отговорност пред лекарите и цялото българско общество”, заяви Местан.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване