07/30/14 22:14
(http://pik.bg)

Нарязаха гумите на зам.-кметица на ГЕРБ, подозират политически противници

Нарязаха гумите на зам.-кметица на ГЕРБ, подозират политически противници

Неизвестни вандали нарязаха две гуми на служебната кола на  зам.-кметицата на община "Родопи" Таня Бочукова, която е член на ГЕРБ. Колата била спряна пред дома й на улица "Мали Богдан" в Пловдив, съобщава "24 часа".

"Във вторник се прибрах след полунощ, тъй като имахме партийно събрание. Обсъждахме нашето предложение за предсрочно прекратяване на правомощията на председателя на Общинския съвет Георги Цанков от ФОРОР. Убедена съм, че вандалският акт е организиран от опозицията в "Родопи" и е свързан с рокадата", коментира Бочукова.

Тя предполага, че са я причакали и след като е паркирала, надупчили десните гуми, купени само преди месец. Управничката ги видяла в сряда сутринта, тръгвайки за работа. Подала е сигнал в IV РУП, откъдето са изпратили патрулка да заснеме щетите.

Бочукова е категорична, че не за първи път нейни опоненти в общината се опитват да й оказват психически натиск. Преди два месеца някакъв мъж непрекъснато я следял под предлог, че я харесва. След жалбата й в полицията бил предупреден с протокол и престанал.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване