07/30/14 18:11
(http://pik.bg)

Първо в ПИК! Боза "Орешарски" и тоалетна хартия "Кой" раздават в центъра на Варна

Първо в ПИК! Боза "Орешарски" и тоалетна хартия "Кой" раздават в центъра на Варна

Боза "Орешарски" и тоалетна хартия "Кой" ще раздава утре в центъра на Варна лидерът на Партията на българските мъже Росен Марков. Точно в 11 ч. той ще застане пред сградата на Областната управа и ще "подарява от двата артикула на всеки, който поиска". 

"Голяма боза беше по време на управлението на кабинета "Орешарски", не мога да остана безмълвен", каза пред ПИК Росен Марков. Той се прочу, когато по време на протестите пред парламента си събу гащите и по гол задник се снима върху тоалетна чиния. Същото действие после повтори и в родния си град Варна. "Арестуваха ме. Но съдът ме оневини. Ще ги съдя. По-голяма полицейщина от сегашната не съм виждал", каза Марков.

Извън участието си в протести, Росен Марков си изкарва хляба като организатор на мъжко селище "Патриархат". "Там укротявам жени. Коя с цвете, коя с друго. Към всяка трябва да има различен подход", казва Марков. Той има съпруга и двама синове. И признава, че на жена му трябва да дадат медал за храброст, че го е търпяла толкова години. Отделно той организира и бракоразводни тържества, защото трябвало да се спре с балканския манталитет при развод вече бившите съпрузи да се мразят.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване