07/31/14 12:55
(http://pik.bg)

Ангел Найденов: Свършихме много работа, зад нас остава една трудна година

Ангел Найденов: Свършихме много работа, зад нас остава една трудна година

Работата, която свършихме през тези 14 месеца, не беше напразно. Познавахме тази система, работили сме с много от хората в нея и успяхме да преминем без сътресение през първите седмици, след поемането на нашите функции. Успяхме да възстановим нормалността. Зад нас остава една трудна година. Това каза на пресконференция министърът на отбраната в оставка Ангел Найденов, предаде "Фокус".

„В тази изминала година напрежението и противопоставянето образно казано извън стените на Министерство на отбраната не ни подминаха, но не ни повлияха в същата степен, в която повлияха на други институции и ведомства. Ще добавя и Слава Богу”, каза министърът. По думите му, през изминалата година той заедно с политическия си екип са вложили много сили за доброто изпълнение на техните ангажименти. 

Министър Найденов уточни, че са успели да върнат военната експертиза в мястото, което заслужава в едно министерство, постигайки равновесие с гражданската експертиза. „Онова, което предизвиква истинско удовлетворение, са резултатите ни”, допълни той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване