07/31/14 19:12
(http://www.klassa.bg/)

ВАСКО ВАСИЛЕВ ГОТВИ ПАЕЛЯ В НОВО ВИДЕО „БЕЗ РЕЦЕПТА”

 Талантливият български цигулар Васко Василев приготви една от любимите си испански гозби в новия епизод на „Без рецепта”, посветен на седмицата на иберийската кухня в Лидл. По-малко от месец преди началото на националното лятно турне на маестрото на 25 август, той беше в България специално за снимките на „Без рецепта” и веднага се върна в скъпата на сърцето му Испания, където в момента води свой майсторски клас.

В „Без рецепта” Васко Василев разкри, че сред музикантите, които ще го придружат на турнето ще видим и чуем отново китариста на Chambao, както и брас секция от Валенсия, от където произлиза прочутата паеля.

Вторият сезон на кулинарната видеопоредица стартира днес и запознава ценителите на хубавата музика и качествената храна с две от най-популярните рецепти в Испания. Тапасите - малки сандвичи, приготвени с разнообразни продукти – са откритие на севилските бармани, които по този вкусен и оригинален начин са поднасяли напитките на своите клиенти през лятото. Валенсианската паеля е традиционно испанско ястие, което обаче позволява абсолютно оригинален подход. Многообразието от продукти, което може да се вплете в паелята, чиято основа е ориз, е ограничено единствено от въображението на готвача.

От 28 юли до 6 август, по време на седмицата на Иберийската кухня в магазините от веригата Лидл, всички клиенти могат да участват в томбола  и да спечелят билет за концерт на Васко Василев в избран от тях град. По време на концертите от Cinema Concertos Summer Tour ще звучи музика от филмите “Карибски пирати”, “Гладиатор”, “Любовна  история”, “Отнесени от вихъра”, “Кръстникът”, “Модерни времена”, “Мисията невъзможна” и още много други любими на публиката мелодии. Концертите са планирани в последната седмица на месец август.

 

Повече информация за предлаганите продукти и томболата може да намерите на: www.lidl.bg и www.facebook.com/lidlbulgaria

Новият епизод на „Без рецепта” може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=RR4JNOVLU5w

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване