07/31/14 08:55
(http://noresharski.com/)

Протестна мрежа към партиите: Следващият парламент да разсекрети заседанията на комисията „Бисеров – Петното“

Протестна мрежа още веднъж заявява, че всички форми на задкулисие и липса на прозрачност в дейността на институциите и органите на държавната власт води до дългосрочни проблеми, злоупотреба и спад на общественото доверие.

Ето защо, ние настояваме всички политически сили да поемат пред избирателите ангажимент и след конструирането на 43 ОНС да разсекретят пълната информация от заседанията и изслушванията на т.нар. временна комисия „Бисеров – Миланов“ за установяване на факти и обстоятелства за кореспонденция на Бойко Борисов с Бисер Миланов и за внезапното оттегляне на Христо Бисеров от политическия живот.

Политическата практика за превръщане на Народното събрание в средище на задкулисието и в институция за реваншизъм, агресия, генератор на „флашки“, компромати и скандали трябва да бъде прекратена и то да започне да работи почтено и прозрачно в интерес на българските граждани и държава.

Разсекретяването на информацията от дейността на тази комисия е само една от стъпките за изчистване на българския обществен и политически живот от рецидивите на модела „КОЙ“ и част от истинска операция „Чисти ръце“, за която Протестна мрежа още от създаването си настоява!

31 юли 2014 г., Протестна мрежа

The post Протестна мрежа към партиите: Следващият парламент да разсекрети заседанията на комисията „Бисеров – Петното“ appeared first on Noresharski.com.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване